Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten, verleend aan Epiic, zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ook interessant voor u

Placeholder for I Stock 1321190493I Stock 1321190493
ArtikelSociale innovatie? Doe het met subsidie

Bij innovatie gaat het vaak om technologische vernieuwingen. Maar wist u dat sociale innovatie vaak veel meer impact heeft? De overheid ondersteunt u graag met subsidies als SLIM, Praktijkleren en nieuwe regeling MDIEU.

Placeholder for Header website Epiic SU Btracers DEFHeader website Epiic SU Btracers DEF
ArtikelEpiic en SUBtracers slaan handen ineen

Epiic en SUBtracers gaan samen verder! Een logische stap gezien de groeiambities die we allebei hebben. Dankzij de overname kunnen we innovatieve bedrijven een bredere dienstverlening bedienen. En dat zowel vanuit innovatiehub Eindhoven als Amsterdam.

Placeholder for Waterstof tankstationWaterstof tankstation
ArtikelWaterstof: de kansen voor de ondernemer

Waterstof zorgt voor een schonere toekomst. Als ondernemer bijdragen? Het Nationaal Waterstof Programma biedt tal van interessante subsidies. Bijvoorbeeld voor de opschaling van waterstofproductie, het bouwen van waterstoftankstations en het toepassen van waterstof in mobiliteit en transport.

Placeholder for Samenwerken team poppetjes 1Samenwerken team poppetjes 1
ArtikelSamen innoveren? Zo vindt u de juiste samenwerkingspartner

Innoveren gaat vaak sneller en beter met goede samenwerkingspartners. Denk aan bedrijven of instellingen die beschikken over technologische kennis die u zelf niet in huis hebt. Maar waar vindt u deze nationale of internationale partners?

Placeholder for Istock 532169709Istock 532169709
ArtikelSociale innovatie loont. Zet wel de juiste stappen

Innovatiesucces wordt voor slechts 25% bepaald door technologische vooruitgang. Maar liefst 75% van het succes is toe te schrijven aan sociale innovatie. Wilt u ook inzetten op sociale innovatie en bent u op zoek naar handvatten om uw innovatietraject tot een succes te maken? Onze experts ondersteunen u graag.

Placeholder for TipsTips
Subsidies en personeel
ArtikelSubsidie Praktijkleren, dit zijn de tips & tricks

Bent u een leerwerkbedrijf, heeft u het afgelopen schooljaar leerlingen begeleid en wilt u in aanmerking komen voor de subsidie Praktijkleren? Dit zijn de tips & tricks om te voldoen aan de voorwaarden van de subsidie Praktijkleren en om maximale subsidie te behalen.

Placeholder for jongen met raket op zijn rugjongen met raket op zijn rug
ArtikelEen scale-up investeringsklaar maken, dit zijn de uitdagingen

De weg van startup naar scale-up ligt vol uitdagingen. Eén daarvan is het binnenhalen van de benodigde financiering. Een bedrijf investeringsklaar maken vereist veel inzet en voorbereiding. Maar door de juiste stappen te zetten, trekt u investeerders over de streep.

Placeholder for Melkgeiten kleinMelkgeiten klein
ArtikelSubsidiemogelijkheden voor de geitenhouderij

Als u investeringen wilt doen, sta dan op tijd stil bij eventuele subsidiemogelijkheden. Want ook voor geitenhouders zijn er volop kansen.

Placeholder for Techneut die werkt met laserapparatuurTechneut die werkt met laserapparatuur
ArtikelJong innovatief techbedrijf? De weg naar groei

Nederland kent relatief weinig spin-offs. En de spin-offs díe overleven groeien traag. Dat blijkt uit het onlangs verschenen State of Dutch Tech rapport. Epiic helpt jonge techbedrijven bij de obstakels waar zij tegenaan lopen.

Placeholder for Zonnepanelen 1Zonnepanelen 1
ArtikelEpiic feliciteert HyTEPS met succesvol OPZuid project

HyTEPS is druk bezig met het ontwikkelen van een oplossing om elektrische verstoringen te voorkomen. Epiic vroeg ter financiering de OPZuid subsidie aan, maar nam ook het gehele projectmanagement uit handen. Een werkwijze die HyTEPS goed bevallen is.

Placeholder for Wegwijzer crisis en kansenWegwijzer crisis en kansen
ArtikelBenut crises om te innoveren en groeien

Zonder een goede crisis is er geen innovatie. En zonder innovatie geen groei. Zorg wel dat u over de juiste informatie beschikt. Het helpt om goede keuzes te maken en crises te verkorten.

Placeholder for Stenen op een weegschaalStenen op een weegschaal
ArtikelExploitatie en innovatie? Het stappenplan

Innoveren is een must voor ondernemingen die relevant willen blijven. Maar hoe zorgt u voor balans tussen exploratie en exploitatie? Het antwoord is ambidexterity of tweehandigheid.