Placeholder for Wereldwijd netwerkWereldwijd netwerk

Financieren

Je werkt aan een innovatieve ontwikkeling en je bouwt je bedrijfsactiviteiten uit. Investeringen zijn nodig. Denk aan zaken als werkkapitaal, goederen en machines. Maar ook de realisatie van businessplannen vraagt om kapitaal. Afhankelijk van je doelstellingen en de fase waarin je bedrijf zich bevindt, zijn er veel financieringsmogelijkheden. Epiic helpt je om de juiste strategische keuzes te maken.

Placeholder for GeldGeld

Financieren

Daarom financieren met Epiic

Private financiering, publieke, hybride met eigen vermogen of een alternatieve vorm? Onze experts kiezen altijd voor een oplossing op maat.

 • Alle kennis onder één dak
  Financieringsvraagstukken zijn vaak complex, hebben zowel fiscale als juridische aspecten. Ons multidisciplinaire team vindt altijd een passende oplossing.
 • Financieringsstrategie om te groeien
  Met dank aan ons uitgebreide netwerk van financiers en investeerders kunnen we je uitstekend adviseren over een passende financieringsvorm. Ook onderhandelen we over de voorwaarden met documentatie.
 • Investeringsklaar
  Financiers willen begrijpen wat ze financieren. Daarom helpt Epiic je met een business- en due diligence scan. En natuurlijk ondersteunen we je ook met een pitchdocument. Zo maken we je bedrijf investeringsklaar.
 • Financiële prognoses en waardering
  Wil je als groeiend bedrijf investeringen doen, maar geeft de huidige winstgevendheid je potentieel nog niet weer? Onze experts hebben ruime ervaring met het opstellen van financiële prognoses en waardebepalingen. Onderbouwd natuurlijk.
 • Breed netwerk financiers
  Epiic heeft een breed netwerk van financiers en participatiemaatschappijen. We brengen je niet alleen in contact, maar zorgen ook dat dat contact goed verloopt. Zo vergroten we je slagingskans.

Ook interessant voor je

Placeholder for Jongen met raket op zijn rugJongen met raket op zijn rug
ArtikelEen scale-up investeringsklaar maken, dit zijn de uitdagingen

De weg van startup naar scale-up ligt vol uitdagingen. Eén daarvan is het binnenhalen van de benodigde financiering. Een bedrijf investeringsklaar maken vereist veel inzet en voorbereiding. Maar door de juiste stappen te zetten, trek je investeerders over de streep.

Placeholder for GeldpotGeldpot
NieuwsFinancier uw innovatie met Innovatiekrediet

Voor innovaties is vaak veel geld nodig. Maar lang niet elke ondernemer heeft hiervoor de financiële ruimte.

Placeholder for Robotarm schudt hand van manRobotarm schudt hand van man
WhitepaperFinancieel voordeel WBSO

Verlaag je financiële lasten van speur- en ontwikkelingswerk (S&O)

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Private financiering, publieke, hybride met eigen vermogen of een alternatieve vorm? Wij kiezen altijd voor een oplossing op maat.

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin
Placeholder for Video financieren still 1Video financieren still 1

Epiic helpt de juiste strategische keuzes te maken

Onze experts maken innovaties waar

Je werkt aan een innovatieve ontwikkeling en bouwt je bedrijfsactiviteiten uit. Investeringen zijn nodig. Denk aan zaken als werkkapitaal, goederen en machines. Maar ook de realisatie van businessplannen vraagt om kapitaal. Afhankelijk van je doelstellingen en de fase waarin je bedrijf zich bevindt, zijn er veel financieringsmogelijkheden. Epiic helpt je om de juiste strategische keuzes te maken.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws