Placeholder for Virtual reality innovatie kunstmatige intelligentieVirtual reality innovatie kunstmatige intelligentie

Innoveren

U werkt aan een veelbelovende innovatie en hebt hoge verwachtingen. Maar er zijn ook veel vragen. Hoe zorgt u voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborgt u uw intellectueel eigendom? Waar vindt u de juiste mensen? Samen maken we uw innovatie tot een succes.

Daarom innovatieadvies van Epiic

Succesvol innoveren vraagt om een juiste aanpak. Epiic is expert in innovatiestrategie en -management.

 • Unieke mix producten innovatieadvies
  Heeft u vragen over business case development, projectmanagement, intellectueel eigendom of interim innovatieconsulting? Of ervaart u obstakels als het om innovatievermogen gaat? Epiic is expert in innovatieadvies en biedt u een unieke mix aan adviesproducten.
 • De juiste partners
  Op zoek naar een (internationale) partner of consortiumvorming? Onze experts beschikken over een interessant netwerk. We regelen graag een kop koffie.
 • Thuis in uw sector
  We beschikken over bakken vol kennis én zijn thuis in uw sector. We weten dus wat er speelt en spreken uw taal. Dat praat wel zo makkelijk.
 • Samen pionieren
  Innoveren is pionieren. Dat snappen we als geen ander. Ook onze experts zijn dus gewend om buiten kaders te denken en te bereiken wat onbereikbaar lijkt. Samen hebben we één doel: innovaties vertalen naar succesvolle projecten.
Placeholder for Video innovatie still 1Video innovatie still 1

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Epiic, expert in innovatiestrategie en -management

U werkt aan een veelbelovende innovatie en hebt hoge verwachtingen. Maar er zijn ook veel vragen. Hoe zorgt u voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborgt u uw intellectueel eigendom? Waar vindt u de juiste mensen? Samen maken we uw innovatie toe een succes.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Samen maken we uw innovatie tot een succes

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin
Placeholder for Hardt HyperloopHardt Hyperloop
Subsidie brengt droom Hardt Hyperloop weer stukje dichterbij
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven

Roy Hoven
Directeur, Epiic

Epiic is expert in innovatiestrategie en managementadvies

Een businesscase uitwerken? Intellectueel eigendom waarborgen? Interim consulting? Epiic heeft de expertise in huis.

Ook interessant voor u

Placeholder for PuzzelstukjesPuzzelstukjes
ArtikelSociale innovatie loont. Zet wel de juiste stappen

Innovatiesucces wordt voor slechts 25% bepaald door technologische vooruitgang. Maar liefst 75% van het succes is toe te schrijven aan sociale innovatie. Wilt u ook inzetten op sociale innovatie en bent u op zoek naar handvatten om uw innovatietraject tot een succes te maken? Onze experts ondersteunen u graag.

ArtikelJong innovatief techbedrijf? De weg naar groei

Nederland kent relatief weinig spin-offs. En de spin-offs díe overleven groeien traag. Dat blijkt uit het onlangs verschenen State of Dutch Tech rapport. Epiic helpt jonge techbedrijven bij de obstakels waar zij tegenaan lopen.

Placeholder for Stenen op een weegschaalStenen op een weegschaal
ArtikelExploitatie en innovatie? Het stappenplan

Innoveren is een must voor ondernemingen die relevant willen blijven. Maar hoe zorgt u voor balans tussen exploratie en exploitatie? Het antwoord is ambidexterity of tweehandigheid.

Placeholder for Tips en tricksTips en tricks
ArtikelZes tips voor innoveren in onzekere tijden

Elke ondernemer zal beamen dat innoveren belangrijk is. Maar hoe zit dat in tijden van onzekerheid? En, als je dan gaat innoveren, hoe zorg je er dan voor dat het een succes wordt? Zes tips.

Placeholder for Uitrusting bergklimmenUitrusting bergklimmen
ArtikelInnoveren als kerncompetentie, hoe zorg je daarvoor?

Organisaties willen relevant blijven, nu en in de toekomst. Maar hoe doe je dat op een moment dat bijna niets meer voorspelbaar is? De wetenschap wijst vaak naar innovatie als de oplossing. Maar hoe maak je van innovatie een kerncompetentie in je organisatie?

Placeholder for Mannen beklimmen rotsMannen beklimmen rots
ArtikelHet kan wél, succesvolle innovatieprojecten

Om van belang te blijven voor klanten en onze maatschappij is het essentieel te innoveren. Maar hoe zorg je ervoor dat die innovaties ook echt slagen? De experts van Epiic adviseren u over een succesvolle aanpak.