Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Man en CO2 icoonMan en CO2 icoon

Circulaire economie

Steeds meer ondernemers nemen CO2-reductie en circulair ondernemen integraal op in hun bedrijfsstrategie. Maar hoe financiert u deze transitie? Bij Epiic begeleiden onze consultants u bij het benutten van subsidies voor circulair ondernemen en andere financieringsmogelijkheden om uw bedrijfsstrategie te realiseren.

Circulair ondernemen, waar liggen uw kansen?

Subsidiekansen voor circulair ondernemen zijn er volop. Streeft u naar een circulaire bedrijfsstrategie en investeert u daarvoor bijvoorbeeld in een haalbaarheidsstudie? Werkt u aan technische ontwikkeling die ervoor moet zorgen dat uw circulaire businesscase klaargestoomd wordt voor introductie op de markt? Dan zijn er volop subsidiemogelijkheden, bijvoorbeeld:

Meer weten over subsidie voor circulair ondernemen?

De consultants van Epiic zijn op de hoogte van de subsidiemogelijkheden rondom circulair ondernemen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden voor uw circulaire business case. Naast de genoemde subsidies zijn er namelijk nog vele andere mogelijkheden.

Whitepaper
Placeholder for Robotarm schudt hand van manRobotarm schudt hand van man

Download het whitepaper

Fiscale stimuleringsregeling voor uw R&D projecten

Financiële lasten van speur- en ontwikkelingswerk verlagen en voert u deze werkzaamheden zelf als onderneming uit? Behaal nu fiscaal voordeel met WBSO.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Boudewijn
Placeholder for Boudewijn ZuijderhoudtBoudewijn Zuijderhoudt
Wilt u meer informatie over uw subsidiekansen voor uw innovatieprojecten of wilt u sparren over de subsidiemogelijkheden voor uw circulaire bedrijfsstrategie? Neem contact met ons op!

Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-47834872

Linkedin

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.
Placeholder for Video subsidies still 3Video subsidies still 3

Epiic neemt het volledige subsidietraject uit handen

Daarom een subsidietraject via Epiic

Wilt u uw innovatiekracht vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel? Vaak gaat het om kostbare trajecten. Overheden zien gelukkig het belang. Er zijn veel interessante subsidies.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Placeholder for Windmolens circulair ondernemenWindmolens circulair ondernemen
Circulaire economie
Artikel
15 juli 2022
Subsidie voor circulaire economie of CO2 reductie? Check uw kansen

Plannen om maatregelen te nemen op het gebied van CO2-reductie of de circulaire economie?

Placeholder for Strand circulaire economieStrand circulaire economie
Circulaire economie
Artikel
15 juli 2022
Circulaire economie: wat is het en hoe ondersteunt de overheid?

Circulaire economie: het is een term die te pas en te onpas gebruikt wordt. Maar wat houdt een circulaire economie eigenlijk precies in? En hoe helpt de overheid ondernemers om de stap naar circulair ondernemen te zetten?