Placeholder for PatentPatent

Intellectueel eigendom

Uw intellectuele eigendomsrechten goed beschermd.

Intellectuele eigendomsrechten goed beschermd

De regelgeving rond IP-rechten is complex. Geen risico lopen? Onze juristen ondersteunen u bij het inventariseren van octrooirechten, het aanvragen en registreren van merk- en modelrechten en het opmaken van allerlei overeenkomsten rond IP-rechten.

Contact met octrooigemachtigden

Wilt u weten of u uw uitvinding kunt beschermen met een octrooi? We brengen u graag in contact met octrooigemachtigden uit ons netwerk om te onderzoeken of uw innovatie octrooieerbaar is.

Waterdichte samenwerkingsovereenkomsten

Werkt u samen met een partner of consortium aan een innovatief project? Dan is het belangrijk een waterdichte samenwerkingsovereenkomst op te stellen. Onze juristen weten precies hoe die eruit moet zien.

Bescherm uw intel­lec­tueel eigendom

Werkt u aan een veelbelovende innovatie? Dan wilt u niet dat een ander er met uw idee vandoor gaat. Daarom is het belangrijk om nieuwe producten, diensten of processen juridisch te verankeren. Onze juristen hebben alle expertise in huis als het om intellectueel eigendom gaat.

U investeert veel tijd en geld in het opbouwen van uw naamsbekendheid en het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten. U wilt dus niet in conflict komen met andere partijen over bijvoorbeeld octrooirechten. En ook namaak van of inbreuk op uw producten of processen wilt u voorkomen. Onze juristen adviseren daarom altijd uw intellectueel eigendom goed te beschermen. Heeft u vragen op het gebied van auteursrecht, handelsnaamrecht, merkenrecht, domeinrecht of octrooirecht? We adviseren u graag.

Placeholder for Video innovatie still 1Video innovatie still 1

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Epiic, expert in innovatiestrategie en -management

U werkt aan een veelbelovende innovatie en hebt hoge verwachtingen. Maar er zijn ook veel vragen. Hoe zorgt u voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborgt u uw intellectueel eigendom? Waar vindt u de juiste mensen? Samen maken we uw innovatie toe een succes.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Patrick
Placeholder for Patrick VerschurePatrick Verschure
Heeft u vragen over intellectueel eigendom? We adviseren u graag.

Patrick Verschure
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-53186164

Linkedin

Innovatietools

Van innovatie naar een succesvol project met de innovatie tools van Epiic