Placeholder for CNC GrondstoffenCNC Grondstoffen

We hebben de zekerheid dat we altijd op tijd zijn

Klantverhaal CNC Grondstoffen, Caroline van der Horst

Epiic neemt ons veel werk uit handen

CNC Grondstoffen is een van Europa’s grootste leveranciers van compost en dekaarde voor de teelt van champignons. Omdat de organisatie continu bezig is met innovatie en ontwikkeling, zijn subsidies erg belangrijk. “Epiic neemt ons veel werk uit handen.”

Innovatie en ontwikkeling

Veel projecten van CNC komen in aanmerking voor subsidies, waaronder de WBSO. Deze Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk biedt het bedrijf een aftrekpost voor kosten en investeringen voor de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. CNC Grondstoffen werkte al jaren samen met Epiic. Daaruit kwam ook de samenwerking van Epiic met C4C voort. Van der Horst: “Toen wij binnen mijn afdeling de subsidiemogelijkheden onderzochten, was de keuze voor Epiic een logische. Inmiddels werken we ruim vier jaar succesvol samen.”

Ontzorgen

De meerwaarde van Epiic is voor CNC Grondstoffen vooral het ontzorgen. “Epiic neemt ons veel werk uit handen. Bij een vorige werkgever deed ik alle aanvragen en beschrijvingen zelf met ondersteuning van onze administratie. Dit kostte erg veel tijd en vaak moest alles op korte termijn gebeuren. Epiic neemt mij het volledige proces uit handen.”

Toegevoegde waarde

Roy Hoven, manager bij Epiic, kent de organisatie goed, geeft Van der Horst aan. “Hij weet waarmee we bezig zijn, is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kan zo uitstekend bepalen welke projecten voor welke subsidieregeling in aanmerking komen. Hij kondigt het altijd op tijd aan als er een openstelling aankomt, zodat we samen met hem kunnen bespreken wat we doen en hij een goede aanvraag op papier kan zetten. Daarnaast hebben we de zekerheid dat we altijd op tijd zijn. Omdat ik zelf erg druk ben, is dat van grote toegevoegde waarde. En omdat we continu aan het ontwikkelen zijn, zie ik de samenwerking ook richting de toekomst positief in.”

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Wilt u meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Neem contact met mij op

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin
Whitepaper
Placeholder for Robotarm schudt hand van manRobotarm schudt hand van man

Download het whitepaper

Fiscale stimuleringsregeling voor uw R&D projecten

Financiële lasten van speur- en ontwikkelingswerk verlagen en voert u deze werkzaamheden zelf als onderneming uit? Behaal nu fiscaal voordeel met WBSO.

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Innovatie zorgt voor vragen. Epiic heeft de antwoorden.
Placeholder for Robotarm schudt hand van manRobotarm schudt hand van man
Wet Bevordering Speur- en OntwikkelingswerkFiscaal voordeel met WBSO

Ontwikkelt u nieuwe producten, processen of software? Maak gebruik van WBSO.

Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk
Placeholder for Artificial intelligence innovatieArtificial intelligence innovatie
Financieren in vier stappenFinancieren in vier stappen

Een innovatie of investering financieren? Met het Epiic vierstappenplan.

Financieren in vier stappen

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Innovatie tools

Van innovatie naar een succesvol project met de innovatie tools van Epiic

Ook interessant voor u