Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Subsidie uit de EUSubsidie uit de EU

Concepten werkprogramma’s Horizon Europe: check uw kansen

Baanbrekende, internationale innovatie? Dan is het subsidieprogramma Horizon Europe interessant. Het concept werkprogramma voor 2023 – 2024 is gepubliceerd, check uw kansen.

07 december 2022

Horizon Europe

Horizon Europe is het grootste Europese innovatieprogramma. Het bestaat uit verschillende pijlers, die elk weer eigen clusters en bijbehorende werkprogramma’s bevatten. Deze werkprogramma’s zijn flexibeler naarmate de Europese doelen meer op de lange termijn gericht zijn, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, energie en infrastructuur. Vaak wordt dan ingezoomd op een cruciaal onderdeel waarop u met een innovatie een groot Europees doel kunt behalen.

Baanbrekende innovaties

Werkt u aan een baanbrekende innovatie, dan bieden de werkprogramma’s onder pijler drie ‘Innovatief Europa’ interessante mogelijkheden. De pijler richt zich op het bevorderen van het innovatieve klimaat in Europa en het versterken van het Europese concurrentievermogen. De werkprogramma’s steunen hiervoor op de European Innovation Council (EIC), een Europese subsidie voor mkb-ondernemers.

Belangrijkste doel van de EIC is het ondersteunen van ondernemers die bezig zijn met potentieel baanbrekende en markt-creërende innovaties, waarvan de markt de risico’s niet alleen kan dragen.

Vergroot slagingskans EIC

Een aanvraag voor het Horizon Europe programma en in het bijzonder de EIC-regeling is een intensief en veelomvattend traject en vraagt om specifieke expertise. De afgelopen jaren hebben de experts van Epiic diverse projecten met succes begeleid. Dit maakt dat wij niet alleen van tevoren een goede inschatting kunnen maken van uw mogelijkheden binnen de EIC-regeling, maar ook uw slagingskans vergroten.

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Neem contact met mij op

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin

Ook interessant voor u

Placeholder for Gloeilamp in handGloeilamp in hand
WhitepaperEIC voor grensverleggende innovaties

Wilt u als ambitieuze mkber investeren in grensverleggende innovaties?

Placeholder for Gloeilamp die innovatie uitbeeldtGloeilamp die innovatie uitbeeldt
NieuwsMet Horizon Europe wereldwijde uitdagingen aanpakken

Maak kans op subsidie met uw innovatieve technologie

whitepaper
Placeholder for Gloeilamp in handGloeilamp in hand

Subsidie voor grensverleggende innovaties

Download het whitepaper

Wilt u investeren in grensverleggende innovaties? De Europese Unie ondersteunt u graag via de European Innovation Council (EIC). Informeer naar de subsidiemogelijkheden

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws