Placeholder for Energie zonnepanelen en windmolensEnergie zonnepanelen en windmolens

Grote kansen EFRO voor innovatie Noord-Nederland

Met een indrukwekkend budget van € 127,5 miljoen tot het jaar 2027 biedt het EFRO-programma grote mogelijkheden voor innovatie en ondernemerschap in het noorden van ons land. Het programma richt zich op diverse sectoren met een specifieke focus op duurzame energie. Windmolens spelen een prominente rol als symbool van groene energie.

09 januari 2024

EFRO Noord-Nederland, de deadlines in 2024

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is een subsidieprogramma dat zich richt op regionale ontwikkeling en innovatie. Het fonds richt zich op het versterken van regionale concurrentiekracht en het vergroten van werkgelegenheid. EFRO Noord-Nederland biedt in 2024 verschillende interessante mogelijkheden.

Ondersteuning EFRO-traject

Het EFRO-programma biedt veel kansen voor innovatieve ondernemers in Noord-Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op met onze EFRO-specialisten. Zij begeleiden u graag, vanaf uw subsidieaanvraag tot aan de eindverantwoording van uw traject.

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Neem contact met mij op

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin

Ook interessant

Placeholder for ManmetdroneManmetdrone
NieuwsConcurrentievermogen versterken met OPZuid

OPZuid is een subsidieprogramma dat het concurrentievermogen van de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg moet vergroten. OPZuid richt zich vooral op innovatieve bedrijven in het mkb.

Placeholder for Robot geeft mens een handRobot geeft mens een hand
NieuwsSlimmer en groener Oost-Nederland met EFRO Oost

Overijssel en Gelderland moeten slimmer en groener worden. Het EFRO-subsidieprogramma voor Oost-Nederland ondersteunt ondernemers om op zoek te gaan naar slimme en duurzame oplossingen.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws