Placeholder for Nieuw-ZeelandNieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland nu ook deelnemer subsidieprogramma Horizon Europe

Vanaf 2023 mag ook Nieuw-Zeeland deelnemen aan het subsidieprogramma Horizon Europe. Interessant als u samen met een bedrijf uit Nieuw-Zeeland een innovatieproject wilt uitvoeren.

26 januari 2024

Horizon Europe voor innovatie

Horizon Europe is het grootste innovatieprogramma van de Europese Unie (EU). Met een totaal budget van € 95,5 miljard vult het programma de nationale en regionale financiering van onderzoeks- en innovatieprojecten aan. Zoals de naam al zegt was deelname tot nu toe alleen mogelijk voor landen met een geografische ligging in de buurt van de EU. Dat is nu veranderd.

Deelname Nieuw-Zeeland Horizon Europe

Nieuw-Zeeland is een land met een sterke industrie. Het land ligt geografisch echter ver van de EU. Toch mag Nieuw-Zeeland vanaf 2023 deelnemen aan Horizon Europe. Het land wordt toegelaten voor projecten vallend onder pijler twee van het programma: Wereldwijde uitdagingen en industriële concurrentie. Het gaat daarbij om projecten gericht op de aanpak van wereldwijde vraagstukken en het bevorderen van de concurrentie binnen zes clusters:

In 2024 zijn er verschillende interessante openstellingen binnen het Horizon Europe-programma. Benut de nieuwe mogelijkheden door een samenwerking aan te gaan met een bedrijf uit Nieuw- Zeeland.

Vergroot slagingskans innovatieproject

Horizon Europe is een heel interessant subsidieprogramma voor ondernemers die werken aan complexe innovatieprojecten. Voorwaarde is vaak wel dat u een samenwerking aangaat met andere bedrijven of organisaties en dat u een uitgebreid projectmanagement voert. Zoekt u hierbij ondersteuning om de slagingskans van uw project te vergroten? Onze consultants hebben veel ervaringen met Horizon Europe, beschikken over een interessant netwerk en hebben alle expertise in huis op het gebied van projectmanagement.

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Neem contact met mij op

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin

Ook interessant voor u

Placeholder for Twee mannen schudden handen om hun internationale samenwerking te bekrachtigenTwee mannen schudden handen om hun internationale samenwerking te bekrachtigen
ArtikelHorizon Europe: een succesvol samenwerkingsproject opzetten gaat zo

Horizon Europe biedt prachtige kansen om samen met internationale partners aan baanbrekende innovatie te werken. Het opzetten van een succesvol samenwerkingsproject vergt wel inzet en goede voorbereiding. Deze stappen helpen.

Placeholder for Gloeilamp die innovatie uitbeeldtGloeilamp die innovatie uitbeeldt
NieuwsMet Horizon Europe wereldwijde uitdagingen aanpakken

Maak kans op subsidie met uw innovatieve technologie

Placeholder for SatellietSatelliet
NieuwsCluster 4 Horizon Europe: Industrie, digitalisering en ruimtevaart

Investeert u in een groene en digitale transitie? Check uw kansen in cluster 4 van Horizon Europe: ‘Industrie, digitalisering en ruimtevaart.’

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws