Placeholder for Lancering raketLancering raket

Innoveren in Gelderland? Dat kan met de Groeiversneller

Heb je als mkb’er in Gelderland de ambitie om te groeien? Maak gebruik van de Groeiversneller.

24 januari 2023

Programma Groeiversneller

Oost NL is een organisatie in Gelderland die mkb-ondernemers helpt om hun groeidoelen te bereiken. Oost NL heeft hiervoor het programma Groeiversneller opgezet. Doel is om mkb-bedrijven te ondersteunen die willen groeien, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten, het vinden van nieuwe afzetmarkten of het realiseren van nieuwe verdienmodellen. Voorwaarde is dat deze ondernemingen bijdragen aan een maatschappelijke uitdaging. Denk aan de energietransitie, gezond en duurzaam geproduceerd voedsel, betaalbare zorg en efficiënt transport.

De voucherregeling van het Groeiprogramma biedt een bedrag van maximaal € 10.000 voor de inhuur van kennis en expertise (50% van de totale kosten).

Ondersteuning innovatietraject

De voucherregeling van de Groeiversneller biedt Gelderse mkb-ondernemers die willen innoveren en groeien interessante kansen. Onze ervaring is dat het laten slagen van innovatietrajecten om specifieke kennis en ervaring vraagt. Ben je op zoek naar samenwerkingspartners of heb je hulp nodig bij consortiumvorming? Zoek je een sparringpartner met expertise op het gebied van businesscase development? Of heb je hulp nodig bij het opstellen van een passend projectplan om zo de kans op toekenning van de voucherregeling te vergroten? Samen maken we dromen waar. Ook in Gelderland.

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Neem contact met mij op

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin

Ook interessant voor je

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws