Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for JongeninkasJongeninkas

Subsidie Innovatie Agrifood Gelderland weer open

Heeft u een idee voor een innovatie op het gebied van agrifood?

02 november 2022

De subsidieregeling Innovatie Agrifood van de provincie Gelderland is weer geopend. Heeft u een idee voor een innovatie op het gebied van agrifood? Deze subsidie geeft u de kans uw idee daadwerkelijk uit te voeren.

Subsidie Innovatie Agrifood

De provincie Gelderland stelt subsidie beschikbaar voor ondernemingen die actief zijn in de landbouwsector en werken aan een agrifood-innovatie. Alleen (samenwerkingsverbanden van) mkb‑ondernemingen of advies- of onderzoeksbureaus kunnen subsidie aanvragen.

Innovatie Agrifood Gelderland richt zich specifiek op innovatieprojecten in de kringloop- of natuurinclusieve landbouw. Voorbeelden hiervan zijn:

Voorwaarden subsidieaanvraag

Een project moet bijdragen aan minstens twee van onderstaande aspecten:

Daarnaast moet een project innovatief zijn en goede kans van slagen hebben. Draagvlak binnen de sector en betrokkenheid van meerdere ondernemers kunnen hieraan bijdragen. De innovatie moet in de praktijk uitvoerbaar zijn en geschikt zijn voor grootschalige toepassing.

Subsidie aanvragen

De te verkrijgen subsidie bedraagt maximaal 60% van de te maken kosten. De exacte hoogte is afhankelijk van de specifieke kostensoorten. U kunt voor uw project maximaal € 35.000 subsidie ontvangen. Dien uw subsidieaanvraag uiterlijk 31 december 2023 in.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Celine
Placeholder for Celine HuiskampCeline Huiskamp
De subsidieregeling Innovatie Agrifood is erg populair en beoordeling vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Neem op tijd contact met mij op

Celine Huiskamp
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-47928531

Linkedin

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Innovatie zorgt voor vragen. Epiic heeft de antwoorden.

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Innovatie tools

Van innovatie naar een succesvol project met de innovatie tools van Epiic

Ook interessant voor u

Placeholder for Robot stopt geld in spaarpotRobot stopt geld in spaarpot
NieuwsInnovatiebox nog waardevoller in 2023

De Innovatiebox wordt in 2023 nog belangrijker voor innovatieve ondernemers die hun belastingdruk willen verlagen.

Placeholder for Electrische auto wordt geladenElectrische auto wordt geladen
ArtikelFiscaal voordeel voor elke investerende ondernemer

Met de fiscale regelingen Energie-investeringsaftrek (EIA) en Milieu-investeringsaftrek (MIA) kunt u behoorlijk fiscaal voordeel behalen.