Placeholder for Vliegtuig dat opstijgt tussen andere vliegtuigenVliegtuig dat opstijgt tussen andere vliegtuigen

Subsidie voor haalbaarheidsprojecten in de luchtvaart

Zie je kansen binnen de luchtvaartsector en ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw product, productieproces of dienst? De tijdelijke subsidie Luchtvaart in Transitie biedt een tegemoetkoming voor haalbaarheidsprojecten.

09 juli 2024

Luchtvaart in Transitie

De tijdelijke subsidie Luchtvaart in Transitie heeft budget voor de uitvoering van haalbaarheidsprojecten. Daarbij gaat het om de uitvoering van minimaal een van de onderstaande activiteiten:

De kennis die je hierbij opdoet, moet noodzakelijk zijn voor de ontwikkeling van een nieuw product, nieuw productieproces of nieuwe dienst. Het haalbaarheidsonderzoek richt zich op de ontwikkeling van minimaal een van onderstaande onderwerpen:

Voorwaarden Luchtvaart in Transitie

Het project moet binnen vier maanden na indiening van je aanvraag starten en mag maximaal twaalf maanden duren. De tegemoetkoming bedraagt 50% van de kosten die in aanmerking komen voor subsidie, tot een maximum van € 100.000. Voor deze tijdelijke openstelling is een budget van € 1.900.000 beschikbaar. De regeling sluit uiterlijk op 9 december 2024. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Joost JanssenJoost Janssen
Neem contact met mij op

Joost Janssen
Manager innovatie

Bel: 06-23928457

Linkedin

Ook interessant

Placeholder for Snelweg vervoerSnelweg vervoer
NieuwsSubsidie voor verduurzaming vervoersnetwerk

Wil je investeren in het verbinden van Europa? Het subsidieprogramma Connecting Europe Facility (CEF) is een belangrijk financieringsinstrument vanuit de EU. CEF ondersteunt de uitrol van hoogwaardige, duurzame infrastructuren in drie sectoren: vervoer, energie en digitaal.

Placeholder for Trein met containersTrein met containers
NieuwsSubsidie Modal Shift voor goederenvervoer via water of spoor

Ben je actief in het wegtransport en overweeg je om het vervoer van goederen te verplaatsen van vrachtwagens naar trein of schip? Maak dan gebruik van de subsidieregeling Modal Shift en ontvang € 20 subsidie per container (of equivalent bij bulk).

Placeholder for Elektrische vrachtwagenElektrische vrachtwagen
NieuwsMet subsidie investeren in emissieloze vrachtwagens

Heb je plannen om te investeren in vrachtwagens? En overweeg je een emissieloze variant? Dankzij de Aanschafsubsidie Zero Emissie Trucks (AanZET) wordt aanschaf interessant.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws