Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Vlag zeelandVlag zeeland

Subsidie Zeeland in Stroomversnelling weer open voor aanvragen

Bent u een innovatieve ondernemer gevestigd in Zeeland? Check uw subsidiekansen.

Wat is de subsidie Zeeland in Stroomversnelling?

Met de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling wil de provincie de Zeeuwse economie stimuleren. Ondernemers die een bijdrage leveren aan de realisatie van de Zeeuwse strategische agenda kunnen subsidie aanvragen voor twee activiteiten.

1. Haalbaarheidsonderzoeken en verkenning

Consortia kunnen met studie en verkenning de kansrijkheid toetsen van nieuwe ontwikkelingen, technologieën en maatschappelijke uitdagingen voor de Zeeuwse sectoren. Op deze manier kunnen nieuwe programma’s, projecten en businesscases ontstaan. Belangrijk is dat projecten aansluiten bij de strategische agenda’s van de Zeeuwse sectoren. Dit zijn de voorwaarden:

2. Demonstratieprojecten en pilots

Consortia kunnen subsidie aanvragen voor zowel nieuwe als verbeterde producten en processen. Ook subsidiabel is het testen van diensten in omgevingen die representatief zijn voor het toekomstige gebruik. Het kan gaan om prototyping, demonstraties, pilotontwikkeling, testen en validatie. Routineprojecten zijn uitgesloten. Dit zijn de voorwaarden:

Let op: u kunt nog tot en met 10 januari 2023 een subsidieaanvraag indienen.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Boudewijn
Placeholder for Boudewijn ZuijderhoudtBoudewijn Zuijderhoudt
Bent u geïnteresseerd in Zeeland in Stroomversnelling? Neem contact op met mij!

Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-47834872

Linkedin

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Innovatie zorgt voor vragen. Epiic heeft de antwoorden.

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.
Placeholder for H4AH4A

Subsidie voor haalbaarheidsstudie geeft waterstofproject een boost

Klantverhaal H4A

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.