Placeholder for jonge boer tussen gewassenjonge boer tussen gewassen

Vestigingssteun Jonge Landbouwers: investeer in toekomst duurzame Landbouw

Bent u een jonge, ambitieuze boer die droomt van een eigen landbouwbedrijf? Dan is dit uw kans om een vliegende start te maken met financiële ondersteuning van de Nederlandse overheid. Vanaf 3 juni 2024 opent een nieuwe subsidieregeling voor de vestiging van jonge landbouwers. Een unieke mogelijkheid om uw agrarische ambities waar te maken met een startsubsidie van € 80.000.

14 mei 2024

Subsidie voor de toekomst van uw bedrijf

Voor veel jonge ondernemers is het vinden van voldoende kapitaal voor de aankoop of overname van een landbouwbedrijf een enorme uitdaging. De subsidieregeling is primair bedoeld om jonge boeren te ondersteunen bij deze cruciale stap. Hieronder vindt u de belangrijkste voorwaarden voor de aanvraag:

Waarom deze subsidie niet missen?

Deze subsidie biedt niet alleen financiële ondersteuning, maar stimuleert ook het verantwoordelijk en duurzaam ondernemerschap in de landbouw. Het geeft u de kans om uw onderneming te starten of te vernieuwen met een focus op ecologische duurzaamheid en innovatie.

Voorbereiden en aanvragen

De subsidieperiode loopt van 3 juni tot en met 2 augustus 2024, of totdat het budget bereikt is. De subsidies worden toegekend op volgorde van binnenkomst van volledige aanvragen. Start dus nu al met het voorbereiden van uw aanvraag om zeker te zijn van een plek!

Ondersteuning nodig?

Bij Epiic zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van jonge boeren bij het aanvragen van subsidies. We staan klaar om u te helpen elk aspect van uw subsidieaanvraag te managen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een optimale voorbereiding. Samen zorgen we ervoor dat uw droom van een duurzame landbouwonderneming werkelijkheid wordt. Uw toekomst in de duurzame landbouw begint bij deze subsidie!

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Dennis
Placeholder for Dennis TimmermansDennis Timmermans
Neem contact met mij op

Dennis Timmermans
Consultant subsidies bij Epiic

Bel: 06-10208935

Linkedin

Ook interessant

Placeholder for Stal koeienStal koeien
NieuwsBelangrijkste wijzigingen Milieulijst en Energielijst landbouw 2024

De Rijksdienst voor Ondernemers (RVO) heeft de nieuwe Milieulijst en Energielijst voor 2024 uitgebracht. Beide lijsten bieden de agrosector net als andere jaren weer veel interessante kansen. Er zijn een aantal wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. De belangrijkste aanpassingen en nieuwe categorieën hebben wij voor u op een rij gezet.

Placeholder for Pepers die groeien onder phylo lichtPepers die groeien onder phylo licht
ArtikelIndoor farming een revolutie in de landbouw?

Het snel groeiende indoor farming biedt interessante kansen als het om de toekomst van de landbouw gaat. Deze innovatieve vorm van telen biedt een oplossing voor de behoefte aan een duurzamere en gezondere teelt. Voor ondernemers die willen investeren in indoor farming zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van subsidies en financiering.

Placeholder for Windmolen op landbouwgrondWindmolen op landbouwgrond
NieuwsMet voordeel investeren in energie- en milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen in de landbouw

Plannen voor duurzame investeringen? Maak gebruik van fiscaal voordeel of subsidies. Bijvoorbeeld de Energie-investeringsaftrek of Milieu-investeringsaftrek.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws