Placeholder for TypemachineTypemachine

Ons verhaal

Epiic, van innovatie tot financiering

Daarom Epiic

Specialist op het gebied van innovatieadvies, financiering én subsidies


Epiic helpt ondernemers hun dromen en ambities waar te maken. Daarbij draait het vaak om innovatieve ontwikkelingen. Hét terrein van onze specialisten. Bij Epiic voelen we ons uitgedaagd om te bereiken wat onbereikbaar lijkt. We zijn nieuwsgierig, denken buiten kaders. Zo helpen we pioniers te pionieren. En dat met één doel: innovaties vertalen naar succesvolle projecten.

 • Vakkundig en niet te stoppen
  Epiic beschikt over een team super enthousiaste en vakkundige consultants. Zij signaleren vroegtijdig kansen, gaan op zoek naar de juiste partners, stellen een haalbare businesscase op en vragen hiervoor financiering aan.
 • Écht thuis in je sector
  Agri & Food, Hightech, ICT en Tuinbouw & Veredeling. In deze sectoren voelen we ons als een vis in het water. We weten dus precies wat er speelt en snappen waar de uitdagingen liggen. Een absolute must om projecten te laten slagen.
 • Bakken vol kennis en no-nonsens
  Onze experts weten alles van innovatieadvies en financieringen. En ook als het gaat om het vinden van de juiste partners weten we de weg. Over al die kennis doen we niet ingewikkeld. We maken complexe informatie toegankelijk en verrassen je met praktische en compacte adviezen.
 • We doen het samen
  Een traject starten we altijd sámen. En we zetten ook sámen alle stappen. Daarbij nemen we zoveel mogelijk werk uit handen, zodat je je kunt focussen op dat waar het om draait, jouw innovatie.
 • Open, eerlijk, realistisch
  Onze afspraken komen we altijd na. En ook zijn we open, eerlijk én realistisch, bijvoorbeeld over je slagingskansen. Dat is belangrijk. Want alleen door elkaar scherp te houden, bereiken we dat waar het allemaal om begonnen is. Je dromen en ambities.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Samen maken we je innovatie tot een succes

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin
Placeholder for Virtual reality innovatie kunstmatige intelligentieVirtual reality innovatie kunstmatige intelligentie
InnoverenInnovatie

Succesvol innoveren vraagt om een juiste aanpak. Epiic is expert in innovatiestrategie en -management.

Innoveren
Placeholder for Wereldwijd netwerkWereldwijd netwerk
FinancierenFinancieren vraagt om strategische keuzes

Private financiering, publieke, hybride met eigen vermogen of een alternatieve vorm?

Financieren

Innovatie tools

Van innovatie naar een succesvol project met de innovatie tools van Epiic

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

 • Uitgekiend stappenplan
  Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
 • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
  Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
 • Een echte gesprekspartner
  Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.