Placeholder for Overleg innovatieOverleg innovatie

Projectmanagement

Innoveren vraagt om goed projectmanagement. We hebben jarenlange ervaring in het managen van complexe projecten en financieringstrajecten.

Voorwaarde om je innovatie te laten slagen

 • Een goede voorbereiding
  Geen innovatie zonder goede voorbereiding. Denk aan het opstellen van een projectplan, het inrichten van een projectteam en - heel belangrijk - goede communicatie. De experts van Epiic ondersteunen je.
 • Budget: geen issue maar een kans
  Geld is vaak een struikelblok als het over projectmanagement gaat. Zonde. Want er zijn tal van oplossingen. Denk aan de vele subsidie- of financieringsvormen. Maar ook een samenwerking kan financieel ruimte geven. Contact leggen?
 • Compliance? Zorgen we voor
  Tuurlijk, innovatietrajecten vragen om flexibiliteit. Maar dat betekent niet de controle loslaten. Lastig? De experts van Epiic richten werkprocessen in, monitoren wet- en regelgeving en bewaken budget en voortgang.
 • Veel ervaring, ook in je sector
  Zeker, innovatietrajecten zijn vaak complex. Daarom is het handig dat onze experts deze trajecten al jaren managen. Ook in jouw sector. Hightech, ICT, Agri & Food, Tuinbouw? We zijn er thuis.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Ondersteuning bij jeprojectmanagement?

Roy Hoven

Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Stuur een mailLinkedin

Placeholder for Video innovatie still 1Video innovatie still 1

Samen maken we je innovatie tot een succes

Epiic, expert in innovatiestrategie en -management

Je werkt aan een veelbelovende innovatie en hebt hoge verwachtingen. Maar er zijn ook veel vragen. Hoe zorg je voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborg je het intellectueel eigendom? Waar vind je de juiste mensen? Samen maken we je innovatie toe een succes.

Placeholder for Design van pijpen industrieDesign van pijpen industrie
Businesscase developmentBusinesscase development

Ondersteuning bij het ontwikkelen van je businesscase.

Businesscase development
Placeholder for Virtual reality innovatie kunstmatige intelligentieVirtual reality innovatie kunstmatige intelligentie
InnoverenInnovatie

Succesvol innoveren vraagt om een juiste aanpak. Epiic is expert in innovatiestrategie en -management.

Innoveren

Innovatie integreren in projectmanagement?

Epiic ondersteunt op verschillende manieren. Zo helpen we bij het opstellen van projectplannen, het opzetten van projectteams en het maken van een communicatieplan. Daarnaast bewaken we de voortgang en nemen we compliance activiteiten uit handen. Uitdagingen qua budget? Ook daar helpen we bij. Zo zijn er veel interessante subsidie- en financieringsmogelijkheden. En ook het aangaan van een samenwerkingsverband kan financieel lucht geven. We brengen je graag in contact.

Projectmanagement een uitdaging? Epiic heeft jarenlange ervaring in het managen van complexe projecten en financieringstrajecten. En dat in verschillende sectoren, zoals Hightech, ICT, Agri & Food en Tuinbouw.

Innovatie tools

Van innovatie naar een succesvol project met de innovatie tools van Epiic

Ook interessant voor je

Placeholder for Mannen beklimmen rotsMannen beklimmen rots
ArtikelHet kan wél, succesvolle innovatieprojecten

Om van belang te blijven voor klanten en onze maatschappij is het essentieel te innoveren. Maar hoe zorg je ervoor dat die innovaties ook echt slagen? De experts van Epiic adviseren je over een succesvolle aanpak.

Placeholder for GeldpotGeldpot
NieuwsFinancier uw innovatie met Innovatiekrediet

Voor innovaties is vaak veel geld nodig. Maar lang niet elke ondernemer heeft hiervoor de financiële ruimte.

Placeholder for Voedseltransitie innovatieVoedseltransitie innovatie
NieuwsInnovatiekracht vergroten met subsidies

Subsidies om innovatieve samenwerkingsprojecten te financieren.

Placeholder for Wegwijzer crisis en kansenWegwijzer crisis en kansen
ArtikelBenut crises om te innoveren en groeien

Zonder een goede crisis is er geen innovatie. En zonder innovatie geen groei. Zorg wel dat je over de juiste informatie beschikt. Het helpt om goede keuzes te maken en crises te verkorten.

Placeholder for Uitrusting bergklimmenUitrusting bergklimmen
ArtikelInnoveren als kerncompetentie, hoe zorg je daarvoor?

Organisaties willen relevant blijven, nu en in de toekomst. Maar hoe doe je dat op een moment dat bijna niets meer voorspelbaar is? De wetenschap wijst vaak naar innovatie als de oplossing. Maar hoe maak je van innovatie een kerncompetentie in je organisatie?

Placeholder for Tips en tricksTips en tricks
ArtikelZes tips voor innoveren in onzekere tijden

Elke ondernemer zal beamen dat innoveren belangrijk is. Maar hoe zit dat in tijden van onzekerheid? En, als je dan gaat innoveren, hoe zorg je er dan voor dat het een succes wordt? Zes tips.

Voorwaarde om je innovatie te laten slagen

Innoveren vraagt om goed projectmanagement. Voor veel organisaties een uitdaging. Want innoveren gaat over experimenteren, buiten kaders denken, risico’s aangaan. Projectmanagement over plannen, budgetteren, controleren. De experts van Epiic weten precies hoe het een het ander aanvult.

Veel organisaties worstelen ermee, het projectmanagement van innovatietrajecten. Het is vaak een lastige combinatie. Innovatieve projecten zijn meestal risicovol. Dat betekent dat er extra gelet wordt op de strategie. En ook het tijdspad ligt niet altijd vast.

In de praktijk blijkt het lastig om van standaard wegen af te wijken, iets wat bij innovatieve projecten essentieel is. Bedrijven die innoveren moeten kunnen experimenteren en ruimte krijgen om buiten kaders te denken. Ook als het om budget gaat. De uitdaging is om toch controle te houden.