Placeholder for Toekomstig kunstmatige intelligentie robotToekomstig kunstmatige intelligentie robot

Epiic, thuis in uw sector

Om een innovatie te laten slagen, is het belangrijk precies te weten wat er speelt in uw sector. Bij Epiic beschikken we daarom over heel gespecialiseerde teams met consultants die vaak afkomstig zijn uit uw branche.

Daarom een expert van Epiic

Een gelijkwaardige gesprekspartner, dat spart wel zo lekker.

 • Grote uitdagingen in de Agri & Food
  De Agri- & Foodsector staat voor grote uitdagingen. Denk aan dierenwelzijn, diergezondheid, milieu, maar ook voedselzekerheid. Innovaties zijn dus hard nodig. Maar hoe geeft u die vorm? En waar haalt u de financiering vandaan? Ons Agri & Food-team weet wat er nodig is.
 • Dé sparringpartner voor de Hightechsector
  De Nederlandse Hightechsector speelt internationaal een essentiële rol als het gaat om oplossingen voor mobiliteit, gezondheid, veiligheid en klimaatverandering. Werkt u ook aan een innovatief project? Ons Hightechteam is dé sparringpartner als het om inn
 • Tuinbouw & Veredeling, we snappen wat er speelt
  De Nederlandse tuinbouw- en veredelingssector staat bekend om zijn expertise en innovatiekracht. Heeft u innovatieve plannen en bent u op zoek naar innovatieadvies of financiering? Onze experts weten wat er speelt in uw sector. Dat praat wel zo makkelijk.
 • ICT-partner bij razendsnelle ontwikkelingen
  De ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld E-health, Artificial Intelligence en Cyber Security gaan razendsnel. Investeert u ook in een innovatieve oplossing? En heeft u vragen over businesscase development, intellectueel eigendom, interim consulting of financiering? Ons ICT-team is uw partner.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Samen maken we uw innovatie tot een succes

Roy Hoven

Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Stuur een mailLinkedin

Epiic, een gelijkwaardige gesprekspartner, dat spart wel zo lekker.

Om een innovatie te laten slagen, is het belangrijk precies te weten wat er speelt in uw sector. Bij Epiic beschikken we daarom over heel gespecialiseerde teams met consultants die vaak afkomstig zijn uit uw branche.

Ook interessant voor u