Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Groene landbouwGroene landbouw

Subsidies duurzaam investeren

Duurzaam investeren is belangrijk voor milieu en klimaat. Maar er is meer. Zo kunt u met duurzame investeringen veel geld besparen. En wat te denken van uw imago? Steeds meer afnemers vinden duurzaamheid een belangrijk criterium als het om de keuze voor een leverancier gaat. Heeft u investeringsplannen? De overheid ondersteunt u graag met aantrekkelijke subsidie- en fiscale regelingen.

Duurzaam investeren?

Subsidies en fiscale regelingen

Loop geen voordeel mis

Wilt u investeren in energiezuinige of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dan kunnen de Energie- en Milieu-investeringsaftrek u veel voordeel opleveren. Voorwaarde is dat uw investering op de jaarlijkse Energie- of Milieulijst staat.

Voorwaarden van toepassing

Heeft u een nieuw energiezuinig of milieuvriendelijk bedrijfsmiddel op het oog en wilt u EIA of MIA aanvragen? Per bedrijfsmiddel kunnen de voorwaarden verschillen. Onze experts kunnen u goed adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Meer interessante fiscale regelingen

De EIA en MIA zijn twee interessante fiscale regelingen waarmee u de belasting op uw winst kunt verlagen. Maar er zijn meer mogelijkheden als u fiscaal voordeel wilt behalen. Onze specialisten informeren u graag.

Placeholder for Video subsidies still 3Video subsidies still 3

Epiic neemt het volledige subsidietraject uit handen

Daarom een subsidietraject via Epiic

Wilt u uw innovatiekracht vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel? Vaak gaat het om kostbare trajecten. Overheden zien gelukkig het belang. Er zijn veel interessante subsidies.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Heeft u investeringsplannen? Wij informeren u graag over de subsidiemogelijkheden

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin

Subsidiemogelijkheden voor uw duurzame projecten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de consultants van Epiic
Whitepaper
Placeholder for Groene landbouwGroene landbouw

Download het whitepaper

Fiscaal voordeel investering met EIA en MIA

Wilt u investeren in energiezuinige en/of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Vraag fiscaal voordeel aan via de EIA en MIA\Vamil. Download het whitepaper.

Interessante subsidiemogelijkheden

Placeholder for Tuinbouwkas langs slootTuinbouwkas langs sloot
NieuwsEnergie besparen in glastuinbouw met EG-subsidie

De subsidieregeling Energie-efficiëntie glastuinbouw (EG) gaat op 5 oktober weer open. Hét moment voor de glastuinbouw om energiebesparende maatregelen te treffen.

Placeholder for Traktor biomulchTraktor biomulch
NieuwsGewasbescherming: subsidie voor verkleinen en onderwerken van groenbemesters en vanggewassen

Investeren in bedrijfsmiddelen waarmee u groenbemesters en vanggewassen kunt inwerken, verhakselen of maaien? Op 1 september opent een investeringssubsidie speciaal voor landbouw- en loonbedrijven gevestigd in Nederland.

Placeholder for Energie zonnepanelen en windmolensEnergie zonnepanelen en windmolens
NieuwsWindturbine bouwen? Zo komt u in aanmerking voor subsidie

Bent u actief in de tuinbouw of agribusiness en denkt u eraan om te investeren in windenergie? Dan krijgt u via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) financieel voordeel. De regeling biedt zakelijke gebruikers overigens ook de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor zonne-energieprojecten. Dit zijn de voorwaarden.

Placeholder for Elektrische vrachtwagenElektrische vrachtwagen
NieuwsMet subsidie investeren in emissieloze vrachtwagens

Heeft u plannen om te investeren in vrachtwagens? En overweegt u een emissieloze variant? Dankzij de Aanschafsubsidie Zero Emissie Trucks (AanZET) wordt aanschaf interessant.

Placeholder for Elektrische graafmachineElektrische graafmachine
NieuwsSubsidie voor aanschaf emissieloos bouwmaterieel

Wilt u investeren in emissieloos bouwmaterieel in de bouwsector? Check altijd eerst of u in aanmerking komt voor voordeel via de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB).

NieuwsAanspraak maken op SDE++? Een kwalitatief goed projectplan helpt

De subsidie SDE++ richt zich zowel op hernieuwbare energie als op CO2-reductie. De regeling gaat 5 september open. Een goed plan? Meer kans!

Placeholder for Stal koeienStal koeien
NieuwsBelangrijkste wijzigingen Milieulijst en Energielijst landbouw 2023

De Milieulijst en Energielijst 2023 zijn verschenen. De lijsten bieden de agrosector net als andere jaren weer veel interessante kansen. Er zijn flink wat wijzigingen ten opzichte van vorig jaar.

Placeholder for Windmolens zonnepanelenWindmolens zonnepanelen
NieuwsWijzigingen Milieulijst en Energielijst voor 2023

De Milieu- en Energielijst voor 2023 zijn flink gewijzigd. Een aantal investeringen is verdwenen, nieuwe zijn toegevoegd en eisen voor het gebruikmaken van fiscaal voordeel onder specifieke codes zijn aangescherpt.