Placeholder for Virtual reality innovatie kunstmatige intelligentieVirtual reality innovatie kunstmatige intelligentie

Subsidies voor innovaties

Innovatie is de aanjager van onze economie. Maar innoveren is ook een must als het om het tackelen van maatschappelijke problemen gaat. De overheid stimuleert u met subsidies en financieringsmogelijkheden. Interessant, maar ook uitdagend. Onze experts nemen u het volledige traject uit handen

Innoveren?

Regionale, landelijke en internationale subsidies

Innovatie is niet alleen onmisbaar als het om economische groei gaat. Vraagstukken als voedselschaarste, klimaatverandering, levensbedreigende ziektes en vergrijzing zijn bij voorbaat kansloos als we niet innoveren.

Voor de overheid aanleiding om innovatieve ondernemers te ondersteunen met subsidies. Denk aan de WBSO voor uw R&D-werkzaamheden en de MIT-regeling voor innovatie in een van de Topsectoren. DEI+ is interessant bij energie- en klimaatinnovatie en de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) bij de verduurzaming van stallen. Horizon Europe tot slot biedt interessante kansen bij onderzoek en innovatie binnen Europa.

 • Uitgekiend stappenplan
  Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het om subsidies en financieringsregelingen gaat. Het is de reden dat onze experts met een uitgekiend stappenplan werken. Zo weten we zeker dat we geen kans onbenut laten.
 • De juiste expertise
  Zeker, subsidies zijn interessant. Maar een subsidietraject zorgt ook voor uitdagingen. Hoe ziet een kwalitatief goede aanvraag eruit? Hoe zet u uw administratie op? Aan welke eisen moet uw eindverantwoording voldoen? Een subsidietraject vraagt om de juiste expertise. Epiic.
 • Regionaal, landelijk en internationaal
  Zowel lokaal als nationaal zijn er veel interessante subsidiemogelijkheden. Denk aan de WBSO, MIT haalbaarheid en R&D, DEI+ en Sbv. Maar ook Europa biedt een aantal interessante innovatieprogramma’s, zoals Horizon Europe. Onze experts adviseren u op maat.
 • Thuis in uw sector
  Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen? Waar liggen uitdagingen en kansen? Welke risico’s spelen er? Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw innovatie. Daarom werken we bij Epiic met gespecialiseerde teams die thuis zijn in uw sector.

Een boost voor uw innovatie?

Laat u goed adviseren. Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. En elke subsidie kent zijn eigen mogelijkheden en voorwaarden. Onze experts kunnen u uitstekend adviseren. Wij weten precies welke subsidies het best aansluiten bij uw innovatieproject. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt in uw branche. Een voorwaarde voor het laten slagen van uw subsidietraject.

Placeholder for Video subsidies still 3Video subsidies still 3

Epiic neemt het volledige subsidietraject uit handen

Daarom een subsidietraject via Epiic

Wilt u uw innovatiekracht vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel? Vaak gaat het om kostbare trajecten. Overheden zien gelukkig het belang. Er zijn veel interessante subsidies.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Roy
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven
Voor meer informatie over subsidiemogelijkheden voor uw innovatie neem contact met mij op

Roy Hoven
Directeur bij Epiic

Bel: 06-22464517

Linkedin

Subsidiemogelijkheden voor uw innovatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de consultants van Epiic
Whitepaper
Placeholder for Gloeilamp in handGloeilamp in hand

Subsidie voor grensverleggende innovaties

Download het whitepaper

Wilt u investeren in grensverleggende innovaties? De Europese Unie ondersteunt u graag via de European Innovation Council (EIC). Informeer naar de subsidiemogelijkheden

Placeholder for Virtual reality innovatie kunstmatige intelligentieVirtual reality innovatie kunstmatige intelligentie

Wat gebeurt er met uw WBSO-aanvraag?