Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for LampenLampen

Energie-innovatie (DEI+)

De overheid stimuleert ondernemers die zich willen inzetten voor innovatie op het gebied van CO2-reductie. Wilt u werken aan de vermindering van de CO2-uitstoot? Via de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) kunt u subsidie aanvragen voor pilot- en demonstratieprojecten.

Subsidie voor verduurzaming

De overheid stimuleert ondernemers die zich willen inzetten voor innovatie op het gebied van CO2-reductie. Wilt u werken aan de vermindering van de CO2-uitstoot? Via de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) kunt u subsidie aanvragen voor pilot- en demonstratieprojecten.

Maak gebruik van de DEI+

Wilt u minder energie verbruiken in uw productieprocessen? Heeft u een innovatieve techniek waarmee u CO2-reductie kunt realiseren? Of wilt u investeren in hernieuwbare energiebronnen, zoals windenergie, zonne-energie of geothermische energie? Dan biedt de regeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI) mooie kansen. Via de DEI+-regeling kunt u pilot- en demonstratieprojecten financieren. Voorwaarde is dat een project bijdraagt aan het op een kosteneffectieve manier reduceren van CO2- emissies. Een andere belangrijke eis is dat een project plaatsvindt in een representatieve omgeving.

Welke projecten komen in aanmerking voor subsidie?

Projecten die in aanmerking komen voor DEI+ subsidie zijn:

Wanneer kunt u DEI+ subsidie aanvragen?

In 2023 volgen er weer nieuwe openstellingen voor de DEI+-regeling. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.


Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Boudewijn
Placeholder for Boudewijn ZuijderhoudtBoudewijn Zuijderhoudt
Meer informatie over DEI+ subsidie? Of wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Neen contact met mij op

Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-47834872

Linkedin

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.
Whitepaper
Placeholder for Windmolens circulair ondernemenWindmolens circulair ondernemen

Download het whitepaper

Subsidiemogelijkheden voor een circulaire bedrijfsstrategie

Investeren in reductie CO2-uitstoot en het terugdringen van uw grondstoffengebruik? Download het whitepaper ‘Subsidiekansen voor een circulaire economie’.

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.

Ook interessant voor u

Placeholder for Man legt zonnepanelenMan legt zonnepanelen
ArtikelSubsidie voor het verduurzamen van uw bedrijfspand

Het verduurzamen van de economie staat hoog op de prioriteitenlijst van de Nederlandse overheid. Hoewel veel ondernemers hier graag hun steentje aan bijdragen, blijkt uit onderzoek dat het hen vaak ontbreekt aan tijd en geld. Subsidies kunnen helpen.

Placeholder for Windmolens circulair ondernemenWindmolens circulair ondernemen
Circulaire economie
ArtikelSubsidie voor circulaire economie of CO2 reductie? Check uw kansen

Plannen om maatregelen te nemen op het gebied van CO2-reductie of de circulaire economie?

Placeholder for Strand circulaire economieStrand circulaire economie
Circulaire economie
ArtikelCirculaire economie: wat is het en hoe ondersteunt de overheid?

Circulaire economie: het is een term die te pas en te onpas gebruikt wordt. Maar wat houdt een circulaire economie eigenlijk precies in? En hoe helpt de overheid ondernemers om de stap naar circulair ondernemen te zetten?