Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Europese vlaggenEuropese vlaggen

Eurostars

Wilt u samen met partners een internationaal en technisch hoogwaardig innovatieproject uitvoeren? En bent u hiervoor op zoek naar financiering? Ook in 2023 kunt u weer gebruikmaken van Eurostars.

Subsidie voor internationale innovatieprojecten

Eurostars is een Europees financieringsinstrument dat als doel heeft het stimuleren van innovatie door internationale samenwerking. Dit subsidieprogramma biedt kansen aan innovatieve mkb'ers die samen met partners een innovatieproject willen opzetten en uitvoeren.

Samenwerken met diverse partners voor internationale innovatie

Binnen Eurostars werkt u samen met verschillende partners, zoals grootbedrijven, universiteiten, onderzoeksorganisaties en andere mkb-ondernemers. Het belangrijkste criterium is dat uw samenwerking internationaal is en gericht is op het delen van kennis en expertise. Door de krachten te bundelen met partners uit minstens twee Eurostarslanden, vergroot u de kans op succes en innovatie.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie Eurostars?

Om in aanmerking te komen voor Eurostars subsidie, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Hieronder volgen de belangrijkste:

Subsidieronde in 2023 en hoe u kunt aanvragen

Voor dit jaar is er één subsidieronde beschikbaar. U kunt uw subsidieaanvraag indienen in de periode van 14 juli tot en met 14 september, vóór 14.00 uur. Zorg ervoor dat u tijdig uw aanvraag indient en dat alle vereiste documenten volledig en correct zijn ingevuld. Dit vergroot uw kans op het verkrijgen van de gewenste financiering voor uw internationale innovatieproject.

Meer informatie of een keer sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Joost
Placeholder for Joost SimkensJoost Simkens
Wilt u weten of uw project en consortium in aanmerking komen voor het Eurostars-programma? Neem contact met mij op

Joost Simkens
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-51498348

Linkedin

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Ook interessant voor u

Placeholder for Robotisering armRobotisering arm
NieuwsEurostars aanvragen voor onderscheidende innovatie? Vier tips

Eurostars is een subsidieprogramma voor onderscheidende technische innovaties. Kennisoverdracht en internationale samenwerking zijn voorwaarden om een subsidieaanvraag te kunnen doen.

Placeholder for Overleg innovatieOverleg innovatie
NieuwsInternationaal innoveren met Eurostars

Subsidiemogelijkheden om samen met een partner te werken aan internationale innovatie.

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.