Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Europese vlaggenEuropese vlaggen

Eurostars

Wilt u samen met partners een internationaal innovatieproject uitvoeren? En bent u hiervoor op zoek naar financiering? Ook in 2023 kunt u weer gebruikmaken van Eurostars.

Subsidie voor internationale innovatieprojecten

Eurostars is een Europees financieringsinstrument dat als doel heeft het aanjagen van innovatie door internationale samenwerking. Het programma richt zich op innovatieve mkb’ers, die samen met partners een innovatieproject willen opzetten en uitvoeren.

Projectpartners zijn bijvoorbeeld grootbedrijven, universiteiten, onderzoeksorganisaties en instellingen of andere mkb-ondernemers. Voorwaarde is dat het een internationale samenwerking betreft gericht op het delen van kennis en expertise.

Aanvragen Eurostars

Nieuwe openstelling is waarschijnlijk van 6 januari tot 9 maart. Voor deze openstelling is geen specifiek onderwerp gedefinieerd. Dit maakt deze ronde interessant voor veel bedrijven. Voorwaarde is wel dat u binnen uw project internationaal samenwerkt aan de ontwikkeling van producten, diensten of processen die makkelijk gecommercialiseerd kunnen worden. Het innovatieve onderzoeksproject moet geleid worden door een innovatieve mkb’er. De te ontvangen financiering kan verschillen per internationale partij. Het nationale financieringsorgaan beslist bij goedkeuring van uw aanvraag welke kosten subsidiabel zijn en hoe hoog de te ontvangen financiering is.


Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Joost
Placeholder for Joost SimkensJoost Simkens
Wilt u weten of uw project en consortium in aanmerking komen voor het Eurostars-programma? Neem contact met mij op

Joost Simkens
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-51498348

Linkedin

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Ook interessant voor u

Placeholder for Robotisering armRobotisering arm
NieuwsEurostars aanvragen voor onderscheidende innovatie? Vier tips

Eurostars is een subsidieprogramma voor mkb’ers die werken aan onderscheidende technische innovaties. Kennisoverdracht en internationale samenwerking zijn voorwaarden om een beroep te kunnen doen op Eurostars. Vier tips voor een succesvolle subsidieaanvraag.

Placeholder for Overleg innovatieOverleg innovatie
NieuwsInternationaal innoveren met Eurostars

Subsidiemogelijkheden om samen met een partner te werken aan internationale innovatie.

Placeholder for Sample 5184 3456Sample 5184 3456
NieuwsInternationaal innoveren?

Vanaf 6 januari weer Eurostars-subsidie

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.