Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Robot prototype met medewerkerRobot prototype met medewerker

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren

Als mkb-ondernemer kunt u in 2023 nog steeds gebruikmaken van de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) als u bezig bent met innovatie en uw project aansluit bij een van de tien Topsectoren.

Wat is de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)?

Met de subsidie Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) wil de overheid de betrokkenheid van het mkb bij de Topsectoren in Nederland vergroten. Het gesubsidieerde project moet passen binnen de Regionale Innovatiestrategie voor slimme innovatie (RIS3) en gericht zijn op de Topsectoren en/of op de per regio aangewezen nationale topclusters.

Voorwaarden aanvragen MIT-subsidie

U kunt MIT-subsidie aanvragen voor de volgende onderdelen:

Vanaf 6 juni tot en met 12 september 2023 kunt u een subsidieaanvraag indienen voor de subsidie MIT R&D samenwerkingsprojecten. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidieronde? Neem contact op met onze consultants.

Wilt u meer informatie over de MIT-subsidie? Download het whitepaper 'De MIT-subsidieregeling: speciaal voor mkb'ers die innoveren'.

Meer informatie of een keer sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Joost
Placeholder for Joost JanssenJoost Janssen
Voor meer informatie over de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) neem contact met mj op

Joost Janssen
Manager innovatie

Bel: 06-23928457

Linkedin
Placeholder for Hardt HyperloopHardt Hyperloop
Subsidie brengt droom Hardt Hyperloop weer een stukje dichterbij
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven

Roy Hoven
Directeur, Epiic

Ook interessant voor u

Placeholder for Brainstorm innovatieBrainstorm innovatie
NieuwsMIT R&D samenwerkingsprojecten: subsidie voor mkb’ers die samen innoveren

Op 6 juni gaat de subsidie MIT R&D samenwerkingsprojecten weer open. Als mkb'er kunt u samen met andere mkb'ers werken aan een innovatie die aansluit bij een van de Topsectoren. Deze subsidie kan dan interessant zijn voor uw project.

Placeholder for pijlen in dartbordpijlen in dartbord
NieuwsSlagingskans MIT-subsidie flink vergroot in Zuid-Holland

Wilt u als ondernemer in Zuid-Holland gebruikmaken van MIT-subsidie? Uw kansen op een succesvolle aanvraag zijn in 2023 aanmerkelijk groter.

Placeholder for Robot prototype met medewerkerRobot prototype met medewerker
WhitepaperMIT subsidieregeling: speciaal voor mkb’ers die innoveren

Bekijk of uw innovatie in aanmerking komt voor de MIT-subsidieregeling.

Whitepaper
Placeholder for Robot prototype met medewerkerRobot prototype met medewerker

Download het whitepaper

Subsidie voor innovatie: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Innovatieve ondernemers zijn heel belangrijk voor de Nederlandse economie. Dat is de reden dat de overheid het mkb graag ondersteunt bij het ontwikkelen of vernieuwen van producten of diensten. Speciaal hiervoor is de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) in het leven geroepen. Het MIT-programma kent twee instrumenten: MIT-Haalbaarheidsprojecten en MIT R&D-samenwerkingsprojecten.

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.