Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Robot prototype met medewerkerRobot prototype met medewerker

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren

Bent u als mkb-ondernemer bezig met innovatie en sluit uw project aan bij een van de tien Topsectoren ? Dan kunt u ook in 2022 aanspraak maken op de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT).

Versnel uw innovatieproject met MIT-subsidie

Bent u als mkb-ondernemer bezig met innovatie en sluit uw project aan bij een van de tien Topsectoren ? Dan kunt u ook in 2022 aanspraak maken op de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT).

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)

Met de subsidie Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) wil de overheid de betrokkenheid van het mkb bij de Topsectoren in Nederland vergroten. De gesubsidieerde activiteit moet passen binnen de Regionale Innovatiestrategie voor slimme innovatie (RIS3). Daarnaast moet het gericht zijn op de Topsectoren en/of op de per regio aangewezen nationale topclusters.

Voorwaarden aanvragen MIT subsidie

U kunt MIT subsidie aanvragen voor de volgende onderdelen:

Download voor meer informatie over de MIT-subsidie het whitepaper 'De MIT-subsidieregeling: speciaal voor mkb'ers die innoveren'.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Joost
Placeholder for Joost JanssenJoost Janssen
Voor meer informatie over de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) neem contact met mj op

Joost Janssen
Manager innovatie bij Epiic

Bel: 06-23928457

Linkedin
Placeholder for Hardt HyperloopHardt Hyperloop
Subsidie brengt droom Hardt Hyperloop weer een stukje dichterbij
Placeholder for Roy HovenRoy Hoven

Roy Hoven
Manager, Epiic

Whitepaper
Placeholder for Robot prototype met medewerkerRobot prototype met medewerker

Download het whitepaper

Subsidie voor innovatie: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Innovatieve ondernemers zijn heel belangrijk voor de Nederlandse economie. Dat is de reden dat de overheid het mkb graag ondersteunt bij het ontwikkelen of vernieuwen van producten of diensten. Speciaal hiervoor is de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) in het leven geroepen. Het MIT-programma kent twee instrumenten: MIT-Haalbaarheidsprojecten en MIT R&D-samenwerkingsprojecten.

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Ook interessant voor u