Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for MaisveldMaisveld

Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) voor de landbouw

Het Plattelandsontwikkelingsprogramma POP3 is een programma opgesteld in samenspraak met de Europese Unie om de landbouw in Nederland te ondersteunen, te stimuleren en te innoveren.

Het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) voor de landbouw

Het Plattelandsontwikkelingsprogramma POP3 is een programma opgesteld in samenspraak met de Europese Unie om de landbouw in Nederland te ondersteunen, stimuleren en te innoveren.

Looptijd Plattelandsontwikkelingsprogramma

Officieel is de looptijd van het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) zo goed als ten einde. In 2023 kunt u nog de laatste vaststellingen van lopende trajecten indienen. Toch zijn er nog openstellingen onder POP3. Enkele provincies hebben nog budget over dat besteed moet worden aan de sector. Om dit geld alsnog te verdelen zijn er in het najaar van 2022 nog enkele openstellingen voor projecten gericht op het uitvoeren van fysieke investeringen.

Vervolg op het Plattelandsontwikkelingsprogramma POP3

In navolging van POP3 komt er een nieuw programma om de landbouw in Nederland met hulp van Europees geld te ondersteunen. Hoe de openstellingen onder dit nieuwe programma eruit gaan zien is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.


Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Hans
Placeholder for Hans JacobsHans Jacobs
Bent u landbouwer en heeft u een innovatief idee? Ik bespreek graag de mogelijkheden binnen het aankomende programma of eventuele andere programma’s

Hans Jacobs
Manager innovatie bij Epiic

Bel: 06-22798926

Linkedin

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.

Ook interessant voor u

Placeholder for Richard Everts met schapenRichard Everts met schapen
KlantverhaalSubsidie maakt projecten innovatief NSFO mogelijk

Kunstmatige intelligentie en geo tagging inzetten voor schapen en geiten? Jazeker. Reinard Everts, directeur van de NSFO, maakte met POP3-subsidie het project Internet of Sheep tot een succes.

Placeholder for Stal koeienStal koeien
NieuwsBelangrijkste wijzigingen Milieulijst en Energielijst landbouw 2023

De Milieulijst en Energielijst 2023 zijn verschenen. De lijsten bieden de agrosector net als andere jaren weer veel interessante kansen. Er zijn flink wat wijzigingen ten opzichte van vorig jaar.