Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for ZonneboilerZonneboiler

Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)

Wilt u hernieuwbare energie produceren of investeren in duurzame technieken om uw CO2-uitstoot omlaag te brengen? Dan kunt u subsidie aanvragen via de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++).

Welke technieken komen in aanmerking voor SDE++?

De Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++) moet een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot met 49% in 2030. Naast subsidie voor investeringen in biomassa, windenergie, zonne-energie en waterkracht komen ook de volgende technieken in aanmerking voor SDE++:

Wanneer kunt u SDE++ aanvragen?

U kunt jaarlijks subsidie aanvragen voor deze regeling. Elk jaar zijn er vijf openstellingsrondes. Het moment van aanvragen is namelijk afhankelijk van de benodigde subsidie per ton CO2-reductie. Het is dus belangrijk om uw project vóór het indienen van uw aanvraag goed door te rekenen, zodat u weet welke vergoeding u minimaal moet krijgen om uw project rendabel uit te voeren.

De volgende aanvraagronde voor de SDE++ subsidie is van 5 september tot en met 5 oktober 2023.

Kies voor duurzaamheid en groene investeringen. Maak gebruik van de SDE++ subsidie om uw bijdrage te leveren aan de energietransitie en een duurzame toekomst te creëren. Wilt u meer informatie over de SDE++ subsidieregeling of hulp bij het indienen van uw subsidieaanvraag? Neem contact met ons op. Samen maken we het verschil in de overgang naar duurzame energie.

Meer informatie of een keertje sparren?

Samen maken we dromen waar.

Neem contact op met Dennis
Placeholder for Dennis TimmermansDennis Timmermans
Onze consultants ondersteunen u graag bij uw subsidieaanvraag. Neem voor meer informatie over SDE++ contact met mij op

Dennis Timmermans
Consultant subsidies bij Epiic

Bel: 06-10208935

Linkedin

Ook interessant voor u

NieuwsAanspraak maken op SDE++? Een kwalitatief goed projectplan helpt

De subsidie SDE++ richt zich zowel op hernieuwbare energie als op CO2-reductie. De regeling gaat 5 september open. Een goed plan? Meer kans!

Placeholder for CO2 omlaag brengenCO2 omlaag brengen
NieuwsVraag vanaf 5 september SDE++ aan, dit zijn de mogelijkheden

Op 5 september gaat de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) weer open. Nieuw dit jaar is dat u óók voor minder CO2-efficiente technieken subsidie kunt krijgen.

Placeholder for Man legt zonnepanelenMan legt zonnepanelen
NieuwsISDE-subsidie voor zakelijke gebruikers die investeren in zonnepanelen

De ISDE-subsidie biedt interessante kansen voor het investeren in zonnepanelen.

Placeholder for CaprihoeveCaprihoeve
Placeholder for Epiic logo rgbEpiic logo rgb
Wij zijn een belangrijke partner voor Caprihoeve, door onze ondersteuning op financieel vlak zorgt dit voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf
Placeholder for Dennis TimmermansDennis Timmermans

Dennis Timmermans
Consultant subsidies, Epiic

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.
Placeholder for Video subsidies still 3Video subsidies still 3

Epiic neemt het volledige subsidietraject uit handen

Daarom een subsidietraject via Epiic

Wilt u uw innovatiekracht vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel? Vaak gaat het om kostbare trajecten. Overheden zien gelukkig het belang. Er zijn veel interessante subsidies.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws