Placeholder for technologie roadmaptechnologie roadmap

De voordelen van een Technologie Roadmap

De Technologie Roadmap is een belangrijk hulpmiddel om effectief te kunnen innoveren. Maar wat kunt u er precies mee? En wat levert het op?

Handvatten technologie roadmap

Voor organisaties die succesvol willen blijven, is innovatie een must. De Technologie Roadmap is daarbij een waardevol hulpmiddel. Het is een van de meest gebruikte managementmethodes ter ondersteuning van innovatie en strategievorming. Het geeft uw organisatie handvatten om relevante technologieën in kaart te brengen.

Belangrijkste voordeel TRM

Het belangrijkste voordeel van Techologie Roadmapping is het verstrekken van informatie om betere investeringsbeslissingen te kunnen nemen. Het zorgt niet alleen voor goed onderbouwde individuele oplossingen, maar ook voor een betere afstemming van organisatorische besluitvorming.

Wilt u meer weten over Technologie Roadmapping en wat dit voor u kan betekenen? Download het whitepaper ‘Effectief innoveren met een technologie roadmap’.

Whitepaper

Download het whitepaper

Technologie roadmap, hét hulpmiddel om effectief te innoveren.

Download het whitepaper en ontdek welke handvatten technologie roadmapping innovatieve organisaties biedt

Ook interessant voor u

Placeholder for Tips en tricksTips en tricks
ArtikelZes tips voor innoveren in onzekere tijden

Elke ondernemer zal beamen dat innoveren belangrijk is. Maar hoe zit dat in tijden van onzekerheid? En, als je dan gaat innoveren, hoe zorg je er dan voor dat het een succes wordt? Zes tips.

Placeholder for Wegwijzer crisis en kansenWegwijzer crisis en kansen
ArtikelBenut crises om te innoveren en groeien

Zonder een goede crisis is er geen innovatie. En zonder innovatie geen groei. Zorg wel dat u over de juiste informatie beschikt. Het helpt om goede keuzes te maken en crises te verkorten.

Placeholder for Plannen maken energietransitiePlannen maken energietransitie
ArtikelKansen energietransitie benutten? Technologie roadmap helpt

Welke kansen biedt de energietransitie uw bedrijf? Waar moet u als ondernemer in investeren? Hoe sluit uw technische knowhow aan bij de vraag van morgen? En sluit uw machinepark voldoende aan om aan die vraag te voldoen? Een technologie roadmap helpt om gerichter te plannen, investeren en kansen te verzilveren.

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Joost SimkensJoost Simkens
Neem contact met mij op

Joost Simkens
Consultant innovatie bij Epiic

Bel: 06-51498348

Linkedin