Placeholder for Werknemers bepalen strategie op weg naar doel organisatieWerknemers bepalen strategie op weg naar doel organisatie

Geheim succesvolle organisatie? Dit zijn de tools voor strategische innovatie

In een wereld die voortdurend verandert, is strategische innovatie het geheime wapen van succesvolle organisaties. Download het gratis whitepaper en ontdek hoe het heroverwegen van traditionele bedrijfsmodellen leidt tot nieuwe kansen, onderscheidende waardeproposities en meer concurrentiekracht.

Tools voor strategische innovatie

Bedrijven die willen overleven én groeien, moeten uitblinken in strategische innovatie. Maak kennis met praktische tools, zoals het Business Model Canvas en de SWOT-analyse, en leer hoe een innovatieve cultuur zorgt voor een wendbare en toekomstbestendige organisatie. Laat u inspireren door strategieën nodig in een dynamische markt, en ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van externe krachten en technologische trends.

Download gratis

Het whitepaper ‘Strategische innovatiecheck voor ondernemingen’ is uw gids naar duurzame groei en succes. Bent u klaar om de transformatie te omarmen? Download het whitepaper gratis en zet de eerste stap naar een innovatieve toekomst.

whitepaper
Placeholder for Werknemers bepalen strategie op weg naar doel organisatieWerknemers bepalen strategie op weg naar doel organisatie

Zo speelt u wendbaar in op kansen en risico’s voor uw onderneming

Download het whitepaper

Uw onderneming innovatiever maken. Dit zijn de tools voor strategische innovatie

Meer informatie of een keer sparren?

Neem vrijblijvend contact op. Samen maken we dromen waar.

Neem contact met ons op
Placeholder for Gijs van den HomberghGijs van den Hombergh
Neem contact met mij op

Gijs van den Hombergh
Algemeen manager bij Epiic

Bel: 06-13471874

Linkedin

Ook interessant

Placeholder for Technologie roadmapTechnologie roadmap
WhitepaperDe voordelen van een Technologie Roadmap

De Technologie Roadmap is een belangrijk hulpmiddel om effectief te kunnen innoveren. Maar wat kunt u er precies mee? En wat levert het op?

Placeholder for Mannen beklimmen rotsMannen beklimmen rots
ArtikelHet kan wél, succesvolle innovatieprojecten

Om van belang te blijven voor klanten en onze maatschappij is het essentieel te innoveren. Maar hoe zorg je ervoor dat die innovaties ook echt slagen? De experts van Epiic adviseren u over een succesvolle aanpak.

Placeholder for Stenen op een weegschaalStenen op een weegschaal
ArtikelExploitatie en innovatie? Het stappenplan

Innoveren is een must voor ondernemingen die relevant willen blijven. Maar hoe zorgt u voor balans tussen exploratie en exploitatie? Het antwoord is ambidexterity of tweehandigheid.

Placeholder for Video innovatie still 1Video innovatie still 1

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Epiic, expert in innovatiestrategie en -management

U werkt aan een veelbelovende innovatie en hebt hoge verwachtingen. Maar er zijn ook veel vragen. Hoe zorgt u voor een succesvolle businesscase? Hoe waarborgt u uw intellectueel eigendom? Waar vindt u de juiste mensen? Samen maken we uw innovatie toe een succes.

Nieuwsbrief
Placeholder for Nieuwsbrief aanmeldenNieuwsbrief aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws