Subsidiefocus heet voortaan Epiic Daarom Epiic

Placeholder for Oudere werknemer met helm - Duurzame inzetbaarheid personeelOudere werknemer met helm - Duurzame inzetbaarheid personeel

Praktijkleren: de juiste begeleiding, daar komt u verder mee

Uw personeel zelf opleiden met subsidie

Subsidie voor praktijkleren

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk het juiste personeel te vinden. Dat is de reden dat de overheid u de mogelijkheid geeft uw medewerkers zelf op te leiden, zodat zij over de juiste expertise beschikken. Voor de tijd en energie die u investeert in uw leerling-werknemers kunt u subsidie aanvragen. De Subsidie praktijkleren biedt een vergoeding voor het aantal weken dat u uw leerling begeleid heeft op uw bedrijf.

Let op: de huidige regeling Praktijkleren loopt tot en met het studiejaar 2021/2022. In opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) wordt de regeling geëvalueerd. Mede op basis van de uitkomsten daarvan beslist het ministerie of de subsidie volgend jaar wordt voortgezet. Meer informatie volgt.

De openstelling van de subsidie Praktijkleren voor het schooljaar 2021-2022 is helaas verstreken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Subsidie praktijkleren? Bent u benieuwd naar de voorwaarden, de hoogte van de subsidie en uw kansen op tegemoetkoming? In het gratis whitepaper 'Praktijkleren: de juiste begeleiding, daar komt u verder mee' staat alle informatie overzichtelijk voor u op een rij.

Whitepaper
Placeholder for Stage werkleerplaats - PraktijklerenStage werkleerplaats - Praktijkleren

Download het whitepaper

Subsidie voor het opleiden van uw personeel

Download het whitepaper en bekijk wat uw subsidiemogelijkheden zijn voor het opleiden van uw medewerkers, zodat zij over de juiste expertise beschikken.

Placeholder for Oudere werknemer met helm - Duurzame inzetbaarheid personeelOudere werknemer met helm - Duurzame inzetbaarheid personeel

Heeft u naar aanleiding van het whitepaper nog vragen?

Of wilt u nu al sparren met een van onze consultants? Neem contact met mij op
Placeholder for Mariska TeurlingsMariska Teurlings

Mariska Teurlings
Consultant subsidies, Epiic

Placeholder for Medewerkers samen aan tafelMedewerkers samen aan tafel
SLIM subsidieInvesteren in de ontwikkeling van uw medewerkers

Ontvang subsidie voor scholing en ontwikkeling van uw medewerkers

SLIM subsidie
Placeholder for Stage werkleerplaats - PraktijklerenStage werkleerplaats - Praktijkleren
PraktijklerenSubsidie voor praktijkleren

Biedt u een praktijkleerplaats aan? Dan is de subsidie voor praktijkleren interessant voor u.

Praktijkleren

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Innovatie zorgt voor vragen. Epiic heeft de antwoorden.

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.

Subsidies

Wilt u uw innovatiekrachten vergroten? Of wilt u investeren, bijvoorbeeld in duurzame bedrijfsmiddelen of uw personeel. Er zijn vele subsidiemogelijkheden.