Placeholder for Groene landbouwGroene landbouw

Subsidiemogelijkheden voor loonwerkers en akkerbouwers

Voor investeren in innovatieve ontwikkelingen.

Subsidiekansen voor de agrarische sector

De overheid stimuleert de agrarische sector graag om te investeren in innovatieve ontwikkelingen. Dit moet ertoe leiden dat het concurrerend vermogen van de sector toeneemt. Om deze investeringen extra aantrekkelijk te maken, zijn er verschillende subsidieregelingen. Wilt u als loonwerker of akkerbouwer investeren in innovatieve ontwikkelingen en wilt u weten welke subsidiemogelijkheden er zijn voor innovatie?

Investeringssubsidies

Deze subsidies zijn gericht op het creëren van extra aftrekposten voor de winstbelasting. Voorbeelden zijn de MIA (Milieu-investeringsaftrek) en Vamil, maar ook de EIA (Energie-investeringsaftrek).

Stimuleringssubsidies

Stimuleringssubsidies zijn erop gericht om ondernemers te ondersteunen die investeren in nieuwe duurzame en energiezuinige bedrijfsmiddelen, bijvoorbeeld de populaire WBSO (Wet Bevordering Speur- & Ontwikkelingswerk).

Subsidies gericht op de ontwikkeling van personeel

De subsidies voor personeel zijn er speciaal voor ondernemers die willen investeren in de vaardigheden van hun medewerkers. Denk aan o.a. de SLIM regeling en de subsidie praktijkleren.

Meer weten

Download het whitepaper 'Subsidiemogelijkheden voor loonwerkers en akkerbouwers’.

Whitepaper
Placeholder for Trekker op landbouwgrondTrekker op landbouwgrond

Download het whitepaper

Subsidies voor loonwerkers en akkerbouwers

Actief in de agrarische sector en wilt u investeren in innovatieve ontwikkelingen? Ontdek welke subsidiemogelijkheden er zijn. Download het whitepaper.

Placeholder for CO2 logo in groen bosCO2 logo in groen bos
Placeholder for Epiic logo rgbEpiic logo rgb

Heeft u na het lezen van het whitepaper nog vragen?

Of wilt u een aanvraag voor subsidie indienen? Neem contact op met mij op
Placeholder for Dennis TimmermansDennis Timmermans

Dennis Timmermans
Consultant subsidies, Epiic

Samen maken we uw innovatie tot een succes

Innovatie zorgt voor vragen. Epiic heeft de antwoorden.

Subsidiekansen voor de agrarische sector

Actief in de agrarische sector en wilt u investeren in innovatieve ontwikkelingen? Ontdek welke subsidiemogelijkheden er zijn

Subsidies

Daarom een sub­si­die­tra­ject via Epiic

Door de bomen het bos kwijt? Geen zin in ingewikkelde trajecten? Epiic neemt u het volledige subsidietraject uit handen.

  • Uitgekiend stappenplan
    Het subsidielandschap is uitgebreid en complex. Daarom werken onze experts volgens een uitgekiend stappenplan. Zo weten we zeker dat geen kans onbenut blijft.
  • Van subsidieaanvraag tot eindverantwoording
    Onze experts vragen niet alleen subsidie aan, ze weten ook alles van projectbegeleiding. Heel handig. Zo weet u zeker dat uw project aan alle voorwaarden voldoet en u geen voordeel misloopt.
  • Een echte gesprekspartner
    Kennis van uw sector is een voorwaarde voor het laten slagen van uw project. Daarom zijn onze consultants altijd gespecialiseerd in een specifieke sector. En dat merkt u direct. U zit altijd aan tafel met een specialist die zich thuis voelt in de wereld die uw huis is.